Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karısını boğazından bıçaklayan cani, kendisini engelleyenlere biber gazı sıktı

        Kayseri'de uzaklaştırması bulunan koca, takip ettiği karısını bir mağazada boğazından bıçakladı. Korkunç olay, geçen yıl 18 Ağusta yaşanan Emine Bulut vahşetine hatırlattı.

        Korkunç olay, Melikgazi ilçesine bağlı Belsin 30 Ağustos Mahallesi'nde meydana geldi. Uzaklaştırması olan 47 yaşındaki Okan T. Konya'dan gelerek ayrılma aşamasında olduğu eşi Ayşegül T.'yi takip etti. Ayşegül T.'yi bir mağazada sıkıştıran Okan T. bıçakla saldırdığı kadını boğazından yaraladı.

        Saldırı sonrasında vatandaşlar yaralı kadının yardımına koşarak, saldırgan kocayı etkisiz hale getirdi. Kendisine engel olmak isteyen vatandaşlara biber gazı sıkan cani, etkisiz hale getirilip, polis ekiplerin teslim edildi. Saldırgan Okan T.'nin mağaza içerisinde kelepçelenerek gözaltına alınma anı ise kızı tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

        REKLAM

        Vatandaşlar, Okan T.'nin eşine saldırdıktan sonra müdahale ettiklerini ve kadını kurtardıklarını anlattı. Gözaltına alınan Okan T. hakkında işlem başlatılırken, Ayşegül T.'nin hastanede tedavi altına alındı.

         Emine Bulut cinayeti davasında karar çıktı
        Emine Bulut cinayeti davasında karar çıktı Haberi Görüntüle
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ