Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Belediyesi hizmet binasının ana trafo merkezinde meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangın, sonrası belediye hizmetlerinde aksama yaşanırken, çevredeki bazı kurum ve iş yerleri de elektriksiz kaldı.
        Edinilen bilgilere göre; Kars Belediyesi hizmet binasının ana trafo merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenle peş peşe patlamalar yaşandı. Patlama seslerini duyan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
        İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. görevlileri sevk edildi. Elektrik akımının kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri, patlamanın ardından çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası belediye hizmet binası başta olmak üzere Kars Müftülüğü ve çevrede bulunan çok sayıda iş yeri ile konut elektriksiz kaldı. Elektrik kesintisi nedeniyle Kars Belediyesi’nde birçok hizmet durma noktasına gelirken, vatandaşlar da mağduriyet yaşadı.
        Olayın ardından trafo merkezinde hasar tespit ve onarım çalışmaları başlatıldı. Yetkililerden alınan bilgilere göre, arızanın giderilmesi için ekiplerin yoğun şekilde çalıştığı ve elektrik akışının akşam saatlerine kadar yeniden sağlanmasının hedeflendiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler