Kars'ta kaçakçılık operasyonunda 26 şüpheli yakalandı
Kars ve ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 26 şüpheli yakalandı.
Kars ve ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 26 şüpheli yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık olaylarının önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla il merkezinin yanı sıra Digor, Kağızman ve Sarıkamış ilçelerindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 142 bin 300 boş ve doldurulmuş makaron (filtreli sigara kağıdı), 84 elektronik iş makinesi, 59 kilo 650 gram nargile tütünü, 162 elektronik aksesuar, 242 paket sigara ve 107 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
Gözaltına alınan 26 şüpheli hakkında "kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.