Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | MAÇ SONUCU - MAÇ ÖZETİ - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı... Konuk ekip 34. dakikadaSörloth'un attığı golle mücadelede 1-0 öne geçti. Kasımpaşa'nın yeni transferi Aytaç Kara, 39. dakikada attığı golle skoru eşitleyen isim oldu. İkinciyarısı golsüz geçen mücadele beraberlikle sona erdi.

        KASIMPAŞA: 1 - TRABZONSPOR: 1

        STAT: Recep Tayyip Erdoğan

        HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

        KASIMPAŞA: Fatih Öztürk, Popov, Fernandes, Ben Youssef, Karim Hafez, Hajradinovic (Dk. 89 Veysel Sarı), Aytaç Kara, Mame Thiam (Dk. 69 İlhan Depe), Khalili, Yusuf Erdoğan (Dk. 79 Mustafa Pektemek), Koita

        TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Pereira, Fernandes, Campi, Novak, Obi Mikel (Dk. 59 Abdülkadir Parmak), Sosa, Yusuf Sarı (Dk. 58 Ekuban), Abdülkadir Ömür (Dk. 89 Doğan Erdoğan), Nwakaeme, Sörloth

        GOLLER: Dk. 34 Sörloth (Trabzonspor), Dk. 40 Obi Mikel (Kendi kalesine) (Kasımpaşa)

        SARI KARTLAR: Dk. 3 Hajradinovic, Dk. 90 Fernandes (Kasımpaşa)

        İSTATİSTİKLER

        6 İsabetli Şut 2

        6 İsabetsiz Şut 12

        11 Faul 17

        4 Korner 9

        2 Ofsayt 3

        2 Sarı Kart -

        - Kırmızı Kart -

        1 Kurtarış 5

        ÖNEMLİ DAKİKALAR

        21. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Sörloth, Ben Youssef'ten sıyrılarak şutunu çekerken, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

        22. dakikada Yusuf Erdoğan'ın ceza yayının hemen gerisinden çektiği sert şutta, top az farkla üstten dışarı çıktı.

        REKLAM

        SÖRLOTH YİNE ATTI

        34. dakikada Trabzonspor öne geçti. Kasımpaşa'nın orta alanda kaybettiği topu kapan Abdülkadir Ömür'ün ara pasıyla ceza sahasına giren Sörloth, dar açısına rağmen sağdan plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

        Trabzonspor'un Sparta Prag'la oynadığı her iki maçta da ağları sallayan Norveçli forvet, Kasımpaşa karşısında da gol sevinci yaşadı.

        AYTAÇ KARA SKORU EŞİTLEDİ

        39. dakikada Kasımpaşa'nın beraberlik golü geldi. Yusuf Erdoğan'ın sağdan ortasında Aytaç Kara topa ceza sahası içinde voleyle vurdu. Kale önünde Obi Mikel'e çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1.

        REKLAM

        İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

        49. dakikada Nwakaeme'nin pasında topla buluşan Sörloth, ceza sahasına girdi. Bordo-mavili oyuncu dar açısına rağmen topu kalecinin üzerinden aşırdı, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

        74. dakikada Khalili'nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Uğurcan Çakır topu direk dibinde kontrol etti.

        80. dakikada Nwakaeme'nin soldan pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Abdülkadir Ömür, meşin yuvarlağı Sörloth'a bıraktı. Norveçli oyuncunun altı pasın sağ çaprazından yaptığı vuruşta top auta çıktı.

        UĞURCAN ÇAKIR GOLE İZİN VERMEDİ

        82. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Soldan gelen ortaya iyi yükselen Koita'nın kafa vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

        87. dakikada Koita sağdan ceza sahasına girerek çizgiye indi ve topu içeri çevirdi. İlhan Depe'nin altı pas önündeki şutunu kaleci Uğurcan Çakır kurtararak net bir golü engelledi.

        MAÇTAN NOTLAR

        Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor'da 5 futbolcu, ilk kez bir lig karşılaşmasında bordo-mavili formayı giydi.Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, yeni transferlerden Alexander Sörloth, Obi Mikel, Ivanildo Fernandes, Yusuf Sarı ve Gaston Campi'yi, Kasımpaşa müsabakasında ilk 11'de görevlendirdi.

        Bordo-mavili takımın bu sezon kadrosuna dahil ettiği isimlerden Erce Kardeşler, Donis Avdijaj, Doğan Erdoğan, Fıratcan Üzüm ve Ahmet Canbaz ise karşılaşmada yedekler arasında yer aldı.

        İLK 11'DE 4 DEĞİŞİKLİK

        Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Çekya'nın Sparta Prag ekibini 2-1 yenerek tur atladığı maçın kadrosuna göre ilk 11'de 4 değişiklikle Kasımpaşa karşısına çıktı. Teknik direktör Ünal Karaman, Sparta Prag maçında görev alan oyunculardan Hüseyin Türkmen, Majid Hosseini, Abdulkadir Parmak ve Caleb Ekuban'ı yedeğe çekerken, bu futbolcuların yerine Kasımpaşa önünde Ivanildo Fernandes, Campi, Obi Mikel ve Yusuf Sarı'ya forma verdi.

        REKLAM

        Bordo-mavili takım, maçta Uğurcan Çakır, Pereira, Ivanildo Fernandes, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Yusuf Sarı, Abdulkadir Ömür, Nwakaeme ve Sörloth 11'i ile sahada yer aldı.

        KASIMPAŞA'DA 5 FUTBOLCUNUN İLK MAÇI

        Kasımpaşa'nın yeni transferlerinden 5'i ilk kez bir resmi müsabakada lacivert-beyazlı formayı giydi. Teknik direktör Kemal Özdeş'in yeniden göreve başladığı Kasımpaşa'da sezon başında kadroya dahil edilen Fatih Öztürk, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Mame Thiam ve Jorge Fernandes, yeni takımlarıyla ilk resmi maçlarını oynadı.

        Lacivert-beyazlı takımın diğer transferi Mustafa Pektemek ise karşılaşmada yedekler arasında bulundu. Kasımpaşa, müsabakada Fatih Öztürk, Popov, Ben Youssef, Jorge Fernandes, Karim Hafez, Khalili, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Hajradinovic, Mame Thiam ve Koita 11'i ile sahada yer aldı.

        TRABZONSPORLU TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU

        Trabzonsporlu taraftarlar, karşılaşmada kendilerini için ayrılan tribünü doldurdu. Müsabaka öncesinde futbolcuları tribüne çağıran bordo-mavili taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de müsabakayı protokol tribününde takip etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ