Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi; on bir ayın sultanı Ramazan’da merkez, ilçe ayrımı gözetmeksizin sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezde iftar çadırı ile vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir ilçelerde ise Ramazan’a özgü etkinliklere imza atıyor.
        ‘Büyükşehir ile İlçelerde Ramazan Etkinlikleri’ Akkışla ve Felahiye’de gerçekleştirildi. Büyükşehir bünyesindeki Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından yapılan etkinliklere, çocuklar başta olmak üzere vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Coşkulu ve katılımın yoğun olduğu ücretsiz etkinliklerde, Kur’anı Kerim tilaveti, Mehteran Gösterisi, Aşık ve Maşuk, Çocuk Tiyatrosu, Palyaço&Yüz Boyama Etkinliği, Tasavvuf Konseri, Semazen Gösterilerinin yanında lokma dağıtımı gibi ikramlar da yer alıyor.
        Büyükşehir belediyesi; huzur, bereket ve dayanışma ayı Ramazan’da 7’den 70’e herkese ulaşmaya, gönüllere dokunmaya ve Ramazan’ın bereketini paylaşarak Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşama gayret gösteriyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler