Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan İmirzalıoğlu'nun sportif hali
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Ulus'taydı. Sportif giyim tarzını tercih eden İmirzalıoğlu, tek başına yürürken objektiflere yansıdı.

        2

        47 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarını fark edince kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Bir etkinliğin önünden yürüyerek geçen Kenan İmirzalıoğlu'nun spora gittiği öğrenildi. İmirzalıoğlu, muhabirlere "Kolay gelsin, teşekkür ederim." dedikten sonra oradan uzaklaştı.

        3

        "SON AYDAYIZ"

        Öte yandan ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları Kıvanç tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in doğumu sonrası hastane ziyaretinde bulunmuştu. Çiftten Kobal, "Hamilelik süreci güzel gidiyor. Son aydayız. Her şey yolunda." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "İSİM BELLİ OLMADI"

        Kenan İmirzalıoğlu, daha önce doğacak kızlarıyla ilgili sorulara "İsim konusu belli olmadı arkadaşlar. Benden bugünlük bu kadar." sözleriyle yanıt vermişti.

        5

        HAYALİNDEKİ EVİ BULDU

        Evlendikleri günden itibaren Emirgan'da yaşayan çift, ayrıca ikinci bebek haberinin ardından evlerini değiştirme kararı almıştı. Bahçesinin küçük olması sebebiyle daha büyük bir arayışa giren Kenan İmirzalıoğlu, aradığı evi Zekeriyaköy’de bulmuştu.

        Eşi ve çocuklarının rahat etmesi için masraftan kaçınmayan ünlü oyuncunun, o bölgede oturan oyuncu arkadaşı Aras Bulut İynemli’den de yardım aldığı öğrenilmişti. Ünlü çiftin eşyaları yaklaşık 3 ay önce Emirgan’daki evlerinden nakliye araçlarıyla taşınırken objektiflere yansımıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ