Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadeniz'e sahili bulunan Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde avlanan balıkçılar, kasalar dolusu hamsiyle kıyıya dönüyor.

        İstanbul, Samsun, Rize, Balıkesir, Sinop, Zonguldak ve Trabzon'dan denize açılan balıkçılar da rotalarını İğneada'ya çevirdi.

        Karadeniz açıklarına serilen ağlardan kasalar dolusu hamsi çekiliyor.

        Balıkçı teknelerinde yoğun mesai yapan tayfalar, balık dolu kasaları limanda bekleyen kamyon ve tırlara yüklüyor.

        Balıkçılardan Fırat Sayin, AA muhabirine, hamsinin 3 gündür yüzlerini güldürdüğünü söyledi.

        Bu yıl hamsinin bol olacağını öngördüklerini ifade eden Sayin, vatandaşların taze ve ucuz balık yemesi için gayret gösterdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler