Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Valisi Uğur Turan, koruyucu ailelerle iftar programında bir araya geldi.

        Vali Turan, eşi Nihal Turan ile Dünya Yetimler Günü dolayısıyla İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde düzenlenen iftar programına katıldı.

        Tüm vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Turan, koruyucu ailelere teşekkür etti.

        Yetim çocukların korunmasının hem insani hem de vicdani bir sorumluluk olduğunu ifade eden Turan, toplum olarak yetimlerin gönüllerine dokunmanın ve onların yanında olmanın önemli bir görev olduğunu vurguladı.

        Koruyucu ailelerin büyük bir fedakarlık ve merhamet örneği sergilediğini ifade eden Turan, anne baba olmanın yalnızca kan bağıyla değil sevgi ve gönül bağıyla da mümkün olduğunu kaydetti.

        Konuşmaların ardından dua edildi, okunan ezanla oruçlar açıldı.






        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler