Kızılay'dan kan bağışında bulunanlara hediye
Türk Kızılay tarafından kurulan çadırda kan veren vatandaşlara Kırklareli Şube Başkanlığı bardak hediye etti.
Türk Kızılay tarafından kurulan çadırda kan veren vatandaşlara Kırklareli Şube Başkanlığı bardak hediye etti.
Türk Kızılay Kırklareli Şube Başkanlığı önderliğinde, Genç Kızılay Gönüllülerin desteğiyle Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen kan bağış kampanyasında kan bağışında bulunan vatandaşlara Kırklareli Şube Başkanlığı bardak hediye etti.
Yakınlara umut olmak için kan bağışı çağrısında bulunan Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, “Hastalarımıza Can, yakınlarına Umut Olmak için tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz” dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.