Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e aşk dolu bakış - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam stil danışmanı eşi Başak Dizer ile Arnavutköy'de bulunan bir balıkçıda görüntülendi.

        2

        Mekandan yapımcı Kerem Çatay ile çıkan ikilinin, keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

        3

        Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Tatlıtuğ, "Yeni bir proje mi geliyor?" sorusuna, "Arkadaşlar daha sonra uzun uzun konuşalım" yanıtını verdikten sonra eşi Başak Dizer'le gazetecilere poz verdi.

        4

        Fotoğrafı çekileceği sırada eşini yanına çağıran Tatlıtuğ'un Dizer'e aşk dolu bakışları ise objektiflere böyle yansıdı.

        5

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşi ile evliliklerinin 4'ncü yılını Çanakkale'de kutlayan Tatlıtuğ, şunları söylemişti:

        6

        "DARISI NİCE YILLARA OLSUN"

        Vallahi çok keyif aldık. Çok mutluyuz. Dördüncü yılı bitirdik. Çanakkale'deydik. Başak ile beraber biz sık sık vakit buldukça doğaya kaçan bir çiftiz. Ondan dolayı usulü bozmadık. Çok da güzel geçti. Darısı nice yıllara olsun.

        7

        Bir röportajında tiyatro yapmak istediğini söyleyen Tatlıtuğ, yeni sezonda dijital platformda sevenlerinin karşısına dizi ile çıkacağını söylerken, yaz aylarında da bir film çekeceğini belirtmişti.

        8

        "ANLAŞMAK ÜZEREYİZ"

        Kıvanç Tatlıtuğ, "Başka yeni gelişmeler oldu. Tiyatro yapmak gönlümde var ama şu dönem içerisinde dijital platforma dizi yapmak için anlaşmak üzereyiz. Bu sene dizi yapmak istiyorum. Yaza da sinema filmin var" demişti.

        9

        Dizi ve sinemadaki partnerlerinin belli olmadığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, projeleri beğendiğini ve kendisinin içerisinde olmak istediğini söylemişti.

        10

        Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Organize İşler Sazan Sarmalı 2 filmindeki "Sarı Saruhan" rolü ile büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ, muhabirlerin "Filmdeki rolünüz gibi mi olacak?” sorusuna, şu yanıtı vermişti:

        11

        "ÖZEN GÖSTERİYORUM"

        Yaptığım şeyin bir benzerini yapmamaya özen gösteriyorum. Bu benim kendi kariyerimdeki planladığım düşünce. Bir yapmış olduğum şeyin, bir yapacağım şeye benzememesi için özen gösteriyorum.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ