Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, 'Aile' yayınlanmaya başlamadan gözde ikili oldu! Aile dizisi konusu nedir, ne zaman başlayacak? - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'de yakında yayınlanmaya başlayacak olan 'Aile'nin heyecanı her geçen gün artıyor. Oyuncu kadrosu, yayınlanan afişleri ve tanıtımıyla tüm dikkatleri şimdiden üzerine çeken ‘Aile’ dizinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, dizi henüz yayına girmeden izleyicilerin gözde ikilisi oldu.

        2

        Partner olarak birbirlerine çok yakıştırılan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde 'Aile' için özel bir çekim gerçekleştirdi. Çekimden paylaşılan fotoğraf, izleyicileri tutkulu bir aşk hikâyesinin beklediğinin sinyallerini veriyor.

        3

        Özgün senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği çok yakında SHOW TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’ dizisi başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

        13
        14
        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ