Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki lisenin 3. katında bulunan sınıf penceresinden düşerek hayatını kaybeden öğrenciyi, arkadaşları doğum gününde unutmadı.

        Olay, 20 Kasım’da Koceli’nin Gölcük Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulanan lisede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise 2. sınıf öğrencisi Barbaros Zülfigaroğlu (14), dengesini kaybederek 3 katta bulunan sınıf penceresinden okul bahçesine düşerek ağır yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve kalbi durduğu tespit edilen Zülfigaroğlu, Gölcük Necati Çelik Hastanesine sevk edildi. Burada doktor müdahalesiyle kalbi yeniden çalıştırılan Zülfigaroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Barbaros Zülfigaroğlu'nun arkadaşları ise feci şekilde yaşamını yitiren arkadaşlarının doğum gününü unutmadı. Barbaros Zülfigaroğlu’nun arkadaşları ve öğretmenleriyle yakınları da Gölcük ilçesi Değirmendere Çınarlık Parkı Sanat Evi önünde kendisinin ölümünden 3 gün sonra olan doğum gününde Barbaros Zülfigaroğlu’nu andı. Hayatını kaybeden öğrencinin arkadaşları, yakınları ve öğretmenleri duygusal anlar yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler