Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli U18 Kadın Basketbol Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamlayan İzmit Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı, kenti Marmara Bölge Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

        Kocaeli’ni Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor’un alt yapı takımları aldığı başarılı sonuçlarla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Kocaeli U16 Kadınlar Basketbol Ligi’nde yaşanan şampiyonluğun ardından İzmit Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı’da kendi kategorisinde şampiyonluğa ulaşarak Kırklareli’nde düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

        Kocaeli U18 Kadın Basketbol Ligi’nde aldığı sonuçlarla dikkat çeken İzmit Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı, oynadığı 8 maçında 8’inide kazanarak namağlup bir şekilde şampiyon oldu. Son oynadığı Doğuşspor karşılaşmasında da 8263’lük skorla galibiyetle ayrılan genç periler 1014 Mart tarihlerinde Kırklareli’nde yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası’na katılacak. Antrenörler Doğukan Pamuklar, Sevgi Canbaz ve alt yapı sorumlusu Mustafa Kemal Met yönetimindeki genç periler hedeflerinin bu turnuvada ilk 3 sıraya girerek bir üst gruba yükselmek olduğunu açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler