Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erol ERDAL/EMİRGAZİ(Konya)(DHA)-KONYA'da evinde temizlik yaptığı sırada çıktığı merdivenden düşüp, başını duvara çarpan Raziye Pala (59), 1 gün sonra hayatını kaybetti.

        Yeni Mahalle Şehit Celal Koçak Caddesi'nde oturan Raziye Pala, iddiaya göre; dün akşam mutfakta dolaplarını temizlediği sırada dengesini kaybedip, çıktığı merdivenden düştü. Başını duvara çarpan Pala, herhangi bir kanaması olmayınca temizliğini bitirip, uyudu. Pala, bu sabah uyanıp, aniden bayıldı. Orhan Pala da aracı ile eşini Emirgazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Raziye Pala, burada hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna gönderildi. Şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)  DHA-Güvenlik Türkiye-Konya / Emirgazi Erol ERDAL

        2023-01-12 15:08:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler