Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor, sahasında Galatasaray'ı 20 mağlup ederek uzun süreli galibiyet özlemine son verdi. Yeşilbeyazlı ekip, bu sonuçla ligde 12 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı.
        Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 20 mağlup etti. Anadolu kartalı, ligde son galibiyetini 10. haftada Gençlerbirliği karşısında 21'lik skorla elde etmişti. Bu karşılaşmanın ardından oynadığı 12 maçta 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan yeşilbeyazlılar, haftalardır süren kötü gidişata sarıkırmızılılar karşısında 'dur' diyerek 3 puanın sahibi oldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler