Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi (ÇEDES) kapsamında "İyilik Yap, İyilik Bul Etkinliği" gerçekleştirdi.

        İlçedeki dolaşarak vatandaşlarla buluşan öğrenciler iyilik mesajları vererek, çevre duyarlılığı konusunda bilgi paylaşıyor.

        Öğretmenlerinin kontrolünde gezi etkinliklerini sürdüren öğrenciler, dövizleri ile kamu çalışanlarını da ziyaret ediyor.

        - Hüyük'te doğal gaz çalışmaları

        Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem TOKİ konutlarının altından boru hatlarının döşenmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

        Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem gazetecilere yaptığı açıklamada, doğal gaz için ilk kazmanın vurulduğunu belirterek, gazın getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler