Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Yalıhöyük, Ahırlı ve Altınekin ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

        Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle kaymakamlıklar tarafından Yalıhöyük, Ahırlı ve Altınekin ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.

        Kar yağışının etkili olduğu Kulu, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü, Halkapınar, Doğanhisar, Seydişehir, Hadim, Taşkent, Cihanbeyli, Ereğli, Derbent, Bozkır, Akşehir, Ilgın, Emirgazi, Güneysınır ve Derebucak ilçelerinde tüm eğitim kurumlarında bugün eğitime ara verilmişti.

        Kaymakamlıklardan yapılan açıklamalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de 1 gün idari izinli sayılacağı belirtilmişti.

        Yalıhöyük, Ahırlı ve Altınekin ilçeleriyle Konya'da eğitime ara verilen ilçe sayısı 21'e yükseldi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler