Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Hüyük ilçesinde, bir imam hatip lisesinde hayata geçirilen proje kapsamında oluşturulan İngilizce ve Arapça dil sokağının açılışı gerçekleştirildi.

        Hüyük Makbule Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesinde etwinning projesi çerçevesinde okul binasının giriş katında öğrenciler tarafından oluşturulan İngilizce ve Arapça dil sokağının açılışı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, sokak projesiyle öğrencilerin görsel materyallerle, İngilizce ve Arapça'yı eğlenerek ve özümseyerek öğrenmelerinin hedeflendiğini belirtti. Açılışın ardından katılımcılar, sokağı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Açılış programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, Şube Müdürü Ahmet Atik, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler