Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezinin ardından ilçelerde de başlattığı Şehir Konferansları ilçelerde kültür hayatının gelişmesine katkıda bulunuyor.

        Konya Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde başlattığı Şehir Konferansları birbirinden değerli isimleri Konyalılarla buluşturmaya devam ediyor. Şehir Konferanslarını bu yıl ilçelere de taşıyarak Konya’nın kültür ve sanat hayatının gelişmesine katkıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, Yazar Hayati İnanç’ı Akşehirlilerle ve Ilgınlılarla buluşturdu. “Can Veren Pervaneler, Hayata Şiirden Bakmak” konulu konferanslar 2 ilçede de yoğun ilgi görürken İnanç, sohbetiyle ve Divan Edebiyatı’ndan okuduğu şiirlerle vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

        İlçelerde büyük bir ilgiyle takip edilen Şehir Konferansları kapsamında Yazar ve Televizyon Programcısı Bekir Develi de Ereğli ve Karapınar’da sevenleriyle bir araya geldi. “Bizim Hikayemiz” konulu konferansta konuşan Develi, salonu dolduran gençlere hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu. Programlara; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ve Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka da katıldı.

        Mart ayı Şehir Konferansları ile dolu dolu

        Sarayönü ve Kulu’da Serdar Tuncer ile başlayan Şehir Konferansları ilçelerde birbirinden değerli isimleri Konyalılarla buluşturmaya devam edecek. Bu kapsamda; Sıtkı Aslanhan 1617 Mart’ta Güneysınır, Çumra, Altınekin ve Cihanbeyli’de; Alişan Kapaklıkaya 1920 Mart’ta Hadim, Bozkır, Kadınhanı ve Derbent’te; Talha Bora Öge 25 Mart’ta Seydişehir ve Beyşehir’de; Mustafa Karataş 2627 Mart’ta Çeltik, Doğanhisar, Yunak ve Hüyük’te sevenleriyle buluşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler