Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Küçükçekmece'de küçük kıza taciz söylentisi mahalleliyi sokağa döktü

        Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Olay, saat 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, sokakta karpuz satan bir esnafın küçük kızına bir kişinin tacizde bulunduğu iddiasının yayılmasıyla birlikte mahalleli sokağa döküldü.

        POLİS MÜDAHALE ETTİ

        Kalabalık Aşık Veysel Caddesi üzerinde yürüyüşe geçerek Mehmet Akif Mahallesi'ndeki polis merkezine yürüdü. Yaşanan durum neticesinde olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Polis ekipleri burada vatandaşların dağılması yönünde uzun süre anonslarla uyarılarda bulundu. Yapılan uyarıları dikkate almayarak slogan atan gruba polis TOMA ile müdahalede bulundu. Müdahale sırasında vatandaşlar sokak aralarına kaçıştı.

        REKLAM

        KULAKTAN KULAĞA YAYILDI

        Emniyet yetkililerinin ulaştığı bilgilere göre, 12 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk, camdan bakan bir kız çocuğuna "Gel gel" diye seslendi. Olayın sadece küçük çocukların arasında geçen bir seslenme olduğu belirtildi. Bu olayın kulaktan kulağa taciz diye yayılması üzerine mahallelinin ayaklandığı öğrenildi. Yetkililer, herhangi bir taciz olayının yaşanmadığını bildirdi.

        1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        AA'nın haberine göre; olayla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Polisin güvenlik tedbirleri çerçevesindeki bekleyişi sürüyor.

        NİSAN AYINDAKİ KORKUNÇ OLAY

        Küçükçekmece iki ay önce korkunç bir taciz vakası ile gündeme gelmişti. Kanarya Mahallesi'nde 22 Nisan tarihinde 5 yaşındaki kız çocuğu evinin kapısının önünde oyun oynarken kişi ya da kişiler tarafından bir apartman boşluğuna götürülerek cinsel tacize uğramıştı. Ailesi, çocuğu kanlar içinde kapının önünde bulmuştu. İnfiale neden olan olaydan günler sonra yakalanan Pakistan uyruklu 19 yaşındaki genç suçunu itiraf etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ