Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)KÜTAHYA´da otomobilinde 120 gram metamfetamin ile yakalanan Ö.K., tutuklandı. Ö.K.´nin daha önce de 2 kez uyuşturucu ticaretinden tutuklandığı belirtildi.

        Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ö.K.´nin kente uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine harekete geçti. Takibe alınan Ö.K.´nin otomobili, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Domaniç kara yolunda durduruldu. Araçta yapılan aramada 120 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada ise hassas terazi bulundu.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.K. `uyuşturucu madde ticareti´ suçlamasıyla tutuklandı.

        Ö.K.´nın 2019 ve 2021 yıllarında da uyuşturucu madde satışından 2 kez tutuklanıp, tahliye olduğu ortaya çıktı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya Oğuzhan KILIÇ

        2022-12-27 14:36:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler