Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den zehir zemberek sözler: Hepsini açıklayacağım, bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu! - Magazin Haberleri
        1

        Feyza Çıpa ile 8 yıllık ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra, 11 Mart 2021'de Sibel Ülker ile hayatını birleştiren Kutsi'nin evliliği şaşırtmıştı.

        2

        Kutsi, “Benim Annem Bir Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile Gaziantep'te nikah masasına oturmuştu. Sibel Ülker'in, Kutsi ile yer aldığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması sürpriz aşkı ortaya çıkarmıştı.

        3

        "BAZI İNSANLAR GERÇEK HAYATTA DAHA İYİ OYUNCU!"

        Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. Instagram hesabından sert bir açıklama yapan Sibel Ülker, "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım... Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu! Ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var!" mesajını paylaştı.

        4

        ESKİ EŞTEN MANİDAR PAYLAŞIM

        Yaşananların ardından Kutsi'nin 2008–2015 yılları arasında evli kaldığı Sinem Bayraktutar, sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Bayraktutar, paylaşımına "Adamım" notunu düştü.

        5

        "SÖYLEDİKLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI"

        Sibel Ülker, daha sonra yeni bir açıklamada bulunarak söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti:

        Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi'nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşandığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi'yle evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır. Yüzlerinde bir maskeyle bana oyunculara taş çıkartan performans sergileyip arkamdan çevrilen işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşımın böyle yorumlanarak yayılmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm.

        6

        "HERKES MUTLU OLSUN"

        “Huzur Sokağı” dizisinde Kutsi ve Feyza Çıpa aşkının en yakın tanığı olan oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu, Çıpa ile aralarında geçen diyaloğu şöyle anlatmıştı:

        Kutsi’nin evleneceğini Feyza’dan duydum. Nikahtan kısa bir süre önce beni aradı. “Kutsi kiminle evleniyor, biliyor musun? Haydi tahmin et” dedi. Ben de isim sayıyorum, tabi bilemedim. Ama evlenmesine sevindim. Feyza da çok mutluydu, “Herkes mutlu olsun” dedi. Asla hiç üzülmedi. Keyfi yerinde.

        7

        Feyza Çıpa, çalkantılı aşk yaşadığı Kutsi'den ayrıldığını şu sözlerle duyurmuştu:

        "Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum."

        8

        ÇIPA İÇİN EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

        Kutsi, Sinem Bayraktutar ile evliyken, aynı dizide rol aldığı Feyza Çıpa ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Çift dedikodulardan sonra boşandı. Kutsi, ayrılıktan sonra Çıpa ile aşk yaşadığını ilan etti.

        9

        "2 KEZ AFFETTİM"

        Sinem Bayraktutar eşi Kutsi’nin ihanetinin ardından şunları söylemişti:

        “Kutsi daha önce de bana ihanet etti. Kutsi’yi ve Feyza’yı (Çıpa) suçlamıyorum. Burada tek suçlu benim, ikinci kez affettim. Bu aşka, evliliğe 15 yılımı verdim. Bir erkek hamileyken eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir.”

        7 yıl evli kalan Kutsi ve Bayraktutar'ın Ceylin Ada ve Lila adında iki kızı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ