Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Lille, Türkiye'den 4 genç ismin daha peşinde - Futbol Haberleri

        Fransa Ligue 1 ekibi Lille´in sportif direktörü Luis Campos, gelecek sezon için transferde yine Türk oyuncuları düşünüyor. Kadrosunda 3 Türk oyuncu bulunan ve Mustafa Kapı´ya da imza attıracak kulüp, ülkemizden yeni yetenekleri kadrosuna katmak için çalışmalar yapıyor.

        Fransız kulübü Lille, Türk futbolcuları takibini sürdürüyor. Kadrosunda 3 Türk oyuncu bulunduran, son olarak da genç milli Mustafa Kapı´yı renklerine bağlayacak Lille´in sportif direktörü Luis Campos, gözünü yeniden Türkiye´ye çevirdi. Campos yeni sezonda ülkemizden 4 ismi izleyecek ve oyuncuların göstereceği performansa göre transferler gerçekleştirilecek.

        REKLAM

        LUIS CAMPOS´UN TÜRKİYE´DEKİ YENİ GÖZDELERİ

        Campos bu sezon, Altınordu´nun 2004 doğumlu sağ beki Berke Kılıç, Aytemiz Alanyaspor´un 2002´li forveti Mustafa Yıldırım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un 2003 doğumlu sağ beki Eyüp Oskan ve Fenerbahçe´nin 2002´li forveti Arda Okan Kurtulan´ı takip edecek.

        MUSTAFA KAPI YARIN FRANSA´YA GİDİYOR

        Bu arada, Galatasaray´la sözleşmesi sona eren ve Lille Kulübü ile anlaşan Mustafa Kapı da imza için yarın Fransa´ya gidecek. 2002 doğumlu orta saha, resmi işlemlerin ardından yeni takımına katılacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ