Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Lionel Messi ve Arjantin Milli Takımı'nı ağlatan anlar! Messi'den 800. gol - Futbol Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin Milli Takımı, tarihi zafer sonrası taraftarı önündeki ilk maçına Panama karşısında çıktı.

        2

        Başkent Buenos Aires'teki Monumental Stadı'nda oynanan mücadele öncesi duygusal anlar yaşandı.

        3

        GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

        Panama maçı öncesi Arjantili taraftarlar, büyük bir coşkuyla Dünya Kupası zaferini kutladılar.

        4

        Tribünlerde adeta karnaval havası yaşanırken, yapılan tezahüratlar sırasında başta Lionel Messi olmak üzere birçok futbolcu gözyaşlarını tutamadı.

        5

        MESSI'DEN 800. GOL!

        Öte yandna mücadeleyi Arjantin 2-0 kazanırken, yıldız futbolcu Lionel Messi kariyerinin 800. golünü bu maçta kaydetti.

        6

        89. dakikada fileleri havalandırarak milli takım ve kulüp kariyerinde 8. kez 'dalya' diyen 35 yaşındaki futbolcunun iki frikiği de direkten döndü. Arjantin'in diğer golünü ise 78. dakikada Thiago Almada kaydetti.

        7

        "HER ŞEYİMİZİ VERECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİK"

        Messi, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Sadece Dünya Kupası'ndan sonra değil, Copa America'da da gösterdiğiniz sevgi için bütün taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Bu kupa için her şeyimizi vereceğimizi söylemiştik" ifadelerini kullandı.

        8

        Arjantinli futbolcular, başlama vuruşundan önce Dünya Kupası'nın önünde fotoğraf çektirirken, Messi, teknik direktör Lionel Scaloni ve diğer oyuncular ailelerini stada getirdi.

        9

        RONALDO'DAN SONRA 800 GOLE ULAŞAN İKİNCİ FUTBOLCU

        Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonuna (IFFHS) göre Messi, Portekizli Cristiano Ronaldo'nun ardından kariyerinde 800 gol barajına ulaşan ikinci isim oldu.