Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Liverpool - PSG maçına Cüneyt Çakır damga vurdu - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un PSG'yi 3-2 yendiği mücadeleyi Türk hakemimiz Cüneyt Çakır ve ekibi yönetti.

        2

        Maça hızlı başlayan İngiliz ekibi, 30. Dakikada Daniel Sturridge’nin golüyle 1-0 öne geçti. Liverpool, Milner’ın 36. dakikada penaltıdan bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Paris Saint-Germain ise rakibine 40. dakikada Thomas Meunier cevap verdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

        3

        Mücadelenin 58. dakikada Salah'ın topu ağlara gitti fakat öncesinde Sturridge'in kaleciye yaptığı faulu tespit eden Çakır golü vermedi. Salah pozisyon sonrası Çakır'a itiraz etse de karar değişmedi.

        4

        Maç sonrası iki cephede de Çakır'ın yönetimine övgüler yapılırken maça tecrübeli hakemin üç kritik kararı damga vurdu.

        5

        Fransızlar, 83’de Mbappe ile skoru 2-2’ye getirse de Firmino 90’da son sözü söyledi ve Liverpool, maçı 3-2 kazanmasını bildi.

        6

        Bir diğer kritik karar ise penaltıyla sonuçlandı. PSG'li Bernat'ın Wijnaldum'a temasını gören Cüneyt Çakır, Liverpool lehine penaltıya hükmetti. Çakır'ın kararıyla beyaz noktaya gelen Milner ise penaltıyı gole çevirdi.

        7

        Mücadelenin en çok konuşulan anlarından birisi ise Neymar'a kalkan ofsayt bayrağı oldu. 29. dakikada Tarık Ongun'un bu pozisyonda Neymar için kaldırdığı ofsayt bayrağı tartışmalara neden oldu.

        8

        Mücadelenin ardından hem İngiliz hem de Fransız basınında Cüneyt Çakır ve ekibinin yönetimi genel olarak beğenildi. (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ