Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith eşcinsel iddiaları için ne dedi?
        1

        Transseksüel oyuncu Alexis Arquette, ünlü aktör Will Smith ve eşi Jada Pinkett Smith’in gizli eşcinseller olduğunu iddia etmişti.

        2

        "Wedding Singer" (Düğün Şarkıcısı) filmindeki rolüyle hatırlanan Alexis Arquette, bu yıl “sadece beyaz aktörler aday gösterildiği için Oscar Ödül Töreni’ni boykot edeceğini” açıklayan Jada Pinkett Smith’e Facebook hesabından cevap verdi. Arquette, “Jada eşcinsel olduğunu açıkladığında ve kocası da ilk evliliğinin karısı onu para babası Benny Medina’ya ‘servis verirken’ yakaladığı için bittiğini kabul ettiğinde... İşte o zaman onları dinlemeye başlarım” dedi.

        3

        Bu iddialar üzerine çılgına dönen Smith'in ilk eşi Sheree Fletcher bir video ile Alexis Arquette'ye cevap verdi.

        4

        Sheree Fletcher şunları söyledi "Alexis Arquette, sadece açık olalım... Ben seni tanımıyorum ve sen beni bilmiyorsun... Söylediklerinin hepsi yalan. Will ile evlendiğimizde küçüktük, sorumluluklar ağır geldi. İkimiz de mutsuzduk. Senin söylediğin gibi eski kocamı başka bir erkekle basmadım. Bu iddialar çocuklarımı incitiyor. Çizgiyi fazlasıyla aştın..."

        5

        Will Smith’in ilk eşi Sheree Zampino ile olan evliliği 1995 yılında sona ermiş ve ünlü oyuncu bundan iki yıl sonra Jada Pinkett Smith ile evlenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ