Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Özkan ile Ertan Saban evleniyor. Ebru Özkan kimdir?

        Güzel oyuncu Ebru Özkan, meslektaşı Ertan Saban'la aşk yaşıyor. Aşklarını uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşayan ünlü çift ilişkilerini nikah masasına taşımayı planlıyor.

        İddiaya göre Cihangir'de birlikte yaşayan çift, Özkan'ın dizisinin bitmesiyle yaz başında evlenecek.

        EBRU ÖZKAN KİMDİR?

        Güzel oyuncu Ebru Özkan, 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatında ortaokul yıllarına kadar Ankara’da yaşayan Özkan,sonraki yıllarda ailesi ile birlikteNevşehir'in Hacıbektaşilçesineyerleşmiştir. Özkan'ın ailesi hala orada yaşamaktadır. Ailenin en küçük ferdi olan Ebru Özkan'ın bir abisi, üçablası vardır.

        Üniversite eğitimine Bilkent Üniversitesinde başlayan güzel oyuncu, 25 yaşında okul değiştirip Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümüne girmiş ve oradan mezun olmuştur.

        İlk sinema deneyimini “Kabuslar Evi Bir Kış Masalı” adlı korku türündeki sinema filminde Melisa karakterini canlandırarak yaşadı.

        2009 – 2010 yılları arasında Orhan Kemal’in aynı adlı romanından uyarlanan “Hanımın Çiftliği” adlı dizide (Halide) karakterini canlandırırken Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal, Caner Cindoruk, Mehmet Çevik, Necip Memili, Hakan Boyav, Ali Düşenkalkar ile beraber oynadı.

        2009 yılında Kanal D’de yayına başlayan “Hanımın Çiftliği” dizisinde tanışıp aşık olduğu Caner Cindoruk ile 5 yıl birlikte yaşadı.

        2012 yılında Caner Cindoruk ile birlikte rol aldığı “Pandaların Hikayesi” adlı tiyatro oyununda oynadı.

        2014 yılında Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı “Paramparça” adlı dizide Dilara karakterini canlandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ