Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel 41. son bölüm izle(fragman)

        Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel 41. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Poyraz Karayel 41. bölümünde; Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir?

        Yapımcılığını Limon Film’in, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur ve İdil Fırat’ın üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin 41. bölümünde; Poyraz öz babası olan Adil Topal'la sonunda karşılaşır. Adil Topal'ın Poyraz'ı karşısına alma nedeni ise kan dondurucudur. Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır. Adil Topal ise düşmanı olduğu Bahri'nin kanını taşıdığı için bebekten kurtulması için Poyraz'ı tehdit eder. Poyraz, Adil Topal’a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır.

        Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından gelir. Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar.

        Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ