Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İşte Ebru Gündeş'i en önden izlemenin bedeli

        Bugün Reza Zarrab’ın, “Üzerimde baskı var. Ebru Hanım boşanmak istiyor” diye yaptığı basın açıklamasının üzerinden 1 hafta geçti.

        Geçen hafta bugün tam HT Masa yayındayken geldi açıklama. İlk biz açıkladık, o sırada da Ebru Gündeş bir düğünde şarkı söylüyordu. Oldukça da keyifliydi.

        Bu akşam da Mecidiyeköy’deki Günay Restaurant’ta sahneye çıkıyor. Ebru Gündeş’i en ön masalardan izlemek isteyenler, kişi başı 2 bin TL ödeyecek. En ucuz, yani sahneye en uzak, kapıya en yakın masalar 500 TL.

        Mekân 400 kişiye yakın alıyor. Ayakta, barın kenarında duranlar da oluyor. Artık gerisini siz düşünün. Bu gece de rezervasyon dolu görünüyor. Çünkü beni arayıp “Ebru Gündeş’e gitmek istiyoruz ama yer bulamıyoruz” diyen insan çok.

        Ebru Gündeş hakkında çıkan her olumsuz haber ve onun sessizliği merak uyandırıyor. Ve Ebru Gündeş’in sahnesi dolup taşıyor.

        Ebru Gündeş’in aldığı paralar hep konuşuluyor ama talep de çok fazla. O yüzden Ebru Gündeş şu anda sanatçılar arasında en pahalı sahnesi olan ikinci kişi. Diğeri ise Tarkan.

        ESİN ÖVET/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ