Güzeller vur patlasın çay oynasın
Yarışma öncesinde stres attılar!
BORA BAĞCIBAŞI
GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN
Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması’nın finalistleri önceki akşam, yarın yapılacak olan final gecesi öncesi eğlenerek stres attı.
Kuruçeşme Martiz’de düzenlenen partiye 20 finalistin dışında Demet Kutluay, Ömür Gedik, Asuman Krause, Güneri Cıvaoğlu, Çelik ve Banu Zorlu gibi ünlü isimler katıldı.
Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu da gecede güzellerle birlikte eğlendi. Gecede toplu halde kutlama pastası kesen güzeller final gecesini iple çektiklerini söylediler. Yarışmada birinci gelecek güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik Yarışması), ikinci güzel Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth’te temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel de Miss International ilan edilecek.