Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik "Benim ayak fetişim var"

        HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞI

        Ajda Pekkan ‘Engel Tanımayanlar' için düzenlenen konserde özel sporcularla beraber sahneye çıktı. Süperstar kendisine eşlik eden çocuklarla birlikte Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' adlı efsanevi eserini seslendirdi.

        Muhabirlerin "Ajda Hanım, 'Keşke benim de çocuğum olsaydı' dediğiniz anlar oldu mu?" sorusuna ah çekerek yanıt verdi.

        Procter & Gamble, Migros ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu işbirliğiyle yürütülen 'Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası'nın 9. yılında Ajda Pekkan 'Engel Tanımayanları Destekleyenlere Teşekkür' konseri verdi. Kampanyaya destek veren tüketicilere özel düzenlenen konserde Ajda Pekkan, özel sporculardan oluşan 15 kişilik koroyla sahne aldı.

        Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pekkan "Çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Bu projeye destek olmak ve özel sporcularla vakit geçirmek benim için eşsiz bir deneyim oldu. Hepsi çok yetenekli" dedi. Pekkan seslendirdiği ilk üç parçanın ardından 15 kişilik özel sporcular korusuyla Âşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' adlı eserini seslendirdi. Türkü sonunda salonda kopan alkış fırtınası Süperstar'ı oldukça duygulandırdı.

        Çocuk sorusu "Ah" çektirdi

        Pekkan, muhabirlerin "Ajda Hanım, 'Keşke benim de çocuğum olsaydı' dediğiniz anlar oldu mu?" sorusuna ah çekerek yanıt veren Süperstar, "Çok isterdim. Televizyonda patilerini görünce çok keyif alıyorum. Benim de böyle bir ayak fetişim var. Ama kısmet olmadı. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın" diye cevap verdi.

        Geçen yaz vinçle sahneye çıkması eleştiri konusu olan Pekkan, Hande Yener'in Bostancı'daki konserinde sahneye uçarak inmesini değerlendirdi: "Bu bir illüzyondur. Belki bir dahaki sefere ben de helikopter kullanırım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ