Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam 27. son bölümünde neler yaşandı? Tatlı İntikam 28. bölüm fragmanı izle

        Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Tatlı İntikam, 28. bölüm fragmanı televizyonda dönmeye başladı. Buakşam dizinin yeni bölümü izleyici ile buluşacak. Sinan, Pelin’le arasına daha fazla engel girmesine müsaade edecek mi? İşte Tatlı İntikam 28. bölüm fragmanından tüyolar...

        TATLI İNTİKAM 28. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce alt üst olur. Belli etmek istemese de kıskanır. Sinan’ın açıklamasını dinlemez bile, kendisini gerçekten unuttuğunu düşünür. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiya’nın etrafında dolaşmaya başlar. Pelin, son derece tedirgin olur.

        Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya gelir. Barış da boş durmaz. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğundan emindir. Onları ortaya çıkartmak için var gücüyle uğraşır. Peki Sinan, Barış’ın bir şeyler karıştırdığını anlayınca ne yapacak?

        TATLI İNTİKAM 27. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nazım’ın kaçırılması herkesi perişan eder. Bu süreç boyunca Pelin, Sinan’ı bir an olsun yalnız bırakmaz. Barış da Pelin’in Sinan’la birlikte olduğunun farkındadır. Fakat Pelin, Barış’a gerçekleri söylemez.

        Pelin’in yalanını yakalayan Barış, derinden sarsılır. Diğer yandan Pelin, Barış’la ilgili bir konuyu Sinan’dan öğrenir ve çok bozulur. Barış ve Pelin arasında ipler gerilirken Sinan ve Duygu cephesinde beklenmedik bir yakınlaşma olacaktır...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ