Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor

        Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor'un paylaştığı 'İçerde' 10. bölümüyle Pazartesi akşamı izleyicisiyi ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin heyecanla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

        İÇERDE 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran SHOW TV'nin fenomen dizisi İçerde'nin 10. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. İçerde 10. yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek.

        İÇERDE 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider.

        Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır.

        İÇERDE 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir.

        Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar. Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır.

        Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler. Sarp, Mestan’ın adım adım peşinde olduğundan habersizdir. En ufak bir hatasının telafisi olmayacaktır. Bu kez Sarp için çember iyice daralmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ