Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çoban Yıldızı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar, Arif Erkin ve Menderes Samancılar gibi isimlerin yer aldığı Çoban Yıldızı, 3. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Çoban Yıldızı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ÇOBAN YILDIZIYENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Zühre alevlerin arasından Seyit’in sayesinde kurtulur. Seyit ve ailesi ellerindeki her şeyi kaybetmiş, üstelik Karakaya’ları da düşman edinmişlerdir. Kaçıp saklanmaktan başka çareleri yoktur.

        Zühre olanlardan kendini sorumlu tutar. Seyit’e ve ailesine daha fazla zarar gelmesin diye onlardan kaçar. Ancak Seyit, Zühre’yi de alıp uzaklara gitmek niyetindedir.

        Karakaya’lardan kaçmak kolay olmayacaktır. Önüne gelen her şeyi yok eden Zekkar’ın öfkesi yine çıkar yollarına ve bu sefer daha büyük bir yıkım getirir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Fikret Karakaya’yı bıçaklayarak konaktan kaçmayı başaran fakat gidecek yeri olmayan Zühre, Seyit’in taş atölyesine sığınır. Seyit’in yanında kendini güvende hissetse de orada kalmasının Seyit’e yıkım getireceğini bildiğinden gitmek ister.

        Ama Zekkar ve adamlarının her yerde Zühre’yi aradığını duyan Seyit, onu bırakmaz. Zekkar’ın durumu öğrenmesiyle iyice köşeye sıkışan Seyit ve Zühre için kaçmak tek yoldur. Bu kaçışta önlerine asla vazgeçemeyecekleri ve geride bırakamayacakları bir engel çıkar.

        İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kapadokya’nın zengin ve güçlü adamlarından, ileri yaştaki Fikret Karakaya, genç güzel Zühre ile evlenmek ister. Zühre, düğün için Niğde’den konağa getirilir.

        Mertliği ile tanınan taş ustası Seyit’in yolu Zühre’yle bu süreçte kesişir. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak durmaları gerekse de, Seyit ile Zühre arasında, tutkulu, büyüleyici bir aşk başlar. Ancak aşkları, değdikleri herşeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. Çoban Yıldızı, Seyit ile Zühre’nin Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ