Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ölene Kadar 10. son bölüm fragmanı ve özeti

        Engin Akyürek'in Dağhan, Fahriye Evcen'in Selvi ve Sarp Levendoğlu'nun Ender rolünü üstlendiği Ölene Kadar, 10. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkacak. Dizinin bu haftaki bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte Ölene Kadar 10. bölüm fragmanı ve özeti...

        ÖLENE KADAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başlamıştır.Tek bilmediği babasını kimin öldürdüğüdür.

        Her ne kadar bu işin de arkasında Ender'in olduğundan emin olsa da gerçeği itiraf ettirip son noktayı koymak niyetindedir.

        Yılmaz, Fahri ve Ender'i avlayabileceği bir plan yapar. Bu plan hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasına neden olur.

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.

        Amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir oyun oynar. Oynadığı oyun son derece risklidir. Ayrıca o plan yaparken düşmanları da boş durmaz kendi planlarını yapar.

        Sonuç herkesi son derece şaşırtır...

        8. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Dağhan'a bir çocuğu olduğunu itiraf eden Ender, ölümden kurtulduğunu sanmaktadır. Ama yalnızca bir süreliğine! Dağhan ne pahasına olursa olsun Ender'i bağışlamamakta ve babasının intikamını almakta kararlıdır. Bir yanda henüz kaybettiği babasının acısı, bir yanda yıllar evvel hayalini kurduğu çocuğu...

        Dağhan arada kalmıştır... Kim dost, kim düşman artık ayırt edememektedir. Öte yandan Selvi'nin Yılmaz'la işbirliği yaptığını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Şimdi iki sevgiliyi büyük bir yüzleşme beklemektedir.

        Kılıçlar çekilir. Artık herkes eteğindeki taşları dökecektir. Dağhan tarafından köşeye sıkıştırılan Selvi, gerçekte kim olduğunu itiraf edecek midir?

        ÖLENE KADAR OYUNCU KADROSU

        Oyuncu Adı Oynadığı Karakter
        Engin Akyürek Dağhan
        Fahriye Evcen Selvi
        Sarp Levendoğlu Ender
        Gülcan Arslan Beril
        Tansu Biçer Yılmaz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ