Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 18. son bölümde Fiko, Hakan'la arkadaşlığını bitirecek mi?

        Kanal D'de yayınlanan başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in paylaştığı Adı Efsane 18. son bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Tarık işini geri alabilecek mi? Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek? İşte Adı Efsane 18. son bölüm fragmanı ve özeti...

        ADI EFSANE 18. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        FİKO İLE HAKAN'IN ARASINDA NELER OLACAK?

        Gençlerin yine çılgınca bir planı var! Ama bu planın başarıya ulaşma durumu biraz meçhul!

        Gençlerin yine çılgınca bir planı vardır. Fakat bu sefer Melis'te onlarla hareket ederek amaçlarına ulaşmasına yardım etmek istemektedir. Melis'in de gelişiyle Fikret, Ali ve Hakan bu göreve büyük bir heves ile gider.

        REKLAM

        Fakat eve gittiklerinde her şey istedikleri gibi olmaz ve sakarlıkları onları ele verir. Peki gençlerin bu zor durumdan kurtulmak için başka bir planı var mı?

        Tarık işten atılma sebebini öğrenmeye kararlıdır. Bahar ise Gürol Ertüm meselesini bildiği halde Tarık’tan saklamanın sonuçlarına katlanmak zorundadır. Tarık hem işini geri almak hem de takımını şampiyonluk maçına hazırlamak için bir çözüm bulmaya çalışır. Fiko, Hakan’la Sibel arasında olanları öğrendikten sonra kardeşliklerini sorgulamaya başlar...

        Tarık işini geri alabilecek mi? Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek?

        Fiko uğruna canını vermeye hazır olduğu Hakan’la kardeşliğini bitirecek mi?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        MELİS, VELAYET DAVASI İLE İLGİLİ MAHKEMEDE NE SÖYLEYECEK?

        Adı Efsane 17. bölümde olaylar şöyle gelişti: Tarık, kendisine benzettiği için Hakan'ın, Melis ile olan ilişkisine karşı çıkmıştır. Melis, bu durumu düzeltmek için babası ile konuşmaya karar verir. Tarık'ın, Hakan ile konuşmasını isteyen Melis, ondan özür dilemesi gerektiğini söyler. Bu sözler karşısında şaşkına dönen Tarık, kızının bu isteği karşısında ne yapacak? Tarık, Melis ile Hakan'ın ilişkisini onaylayacak mı?

        REKLAM

        Fiko, takımı mekana neden topluyor? Fiko'nun büyük sürprizi ne?

        Hakan konusundan babası ile konuşan Melis; Tarık'ın, Hakan'dan özür dilemesini istiyor. Onunla kalması için Tarık'ın canının yanması gerektiğini düşünen Melis, babasını ikna edebilecek mi?. Peki Tarık, Melis'e nasıl tepki verecek? Tarık, Hakan'dan özür dileyecek mi?

        Bahar ile Hakan arasında geçen konuşmada, Hakan kendisinin bedel ödediğini söylemesi üzerine Bahar ise Melis'in, mahkemede babası Tarık için aleyhinde tanıklık yapacağını söylüyor. Bunu duyan Hakan, Tarık'a yardım edecek mi?

        Hakan ile yüzleşen Tarık, Hakan'ın kendisi için önyargılı olduğunu söylemesi üzerine bir kez daha sarsılıyor! Peki Tarık ile Hakan arasındaki buzlar eriyecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ