Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Türk Malı 5. yeni bölüm ne zaman? Türk Malı 5. bölüm fragmanı

        Star TV'de yayınlanan başrollerini Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren ve Nergis Kumbasar'ın paylaştığı aile komedi dizisi Türk Malı dizisinin 5. bölümü merakla bekleniyor. Star TV'nin yayın akışına göre 25 Haziran Pazar akşamı Çarkıfelek adlı yarışma programı ekrana gelecek. Peki, Türk Malı 5. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Türk Malı 5. bölüm fragmanı ve yayın tarihi...

        TÜRK MALI 5. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

        Erman Kuzu ile hafızalara kazınan Şafak Sezer'in başrolünü üstlendiği dizi Türk Malı bu hafta yayınlanmayacak. Star TV'nin yayınladığı takvime göre Türk Malı'nın 5. bölümü 2 Temmuz 2017 Pazar günü ekrana gelecek. İşte Türk Malı'nın 5. bölüm fragmanı;

        REKLAM

        TÜRK MALI'NIN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Eymen Kuzu’nun kötü kalpli nişanlısı Şehnaz, Bakiye’yi evden göndermek için yeni bir plan yapıyor ve Bakiye’nin “sahte dadı” olduğunu söyleyerek, o’nu işten attırmaya çalışıyor. Bakiye, çocuklarla vedalaşırken; Erman, Bakiye’nin yardımına yetişiyor ve o’nun sevgilisi olduğunu söyleyerek o’nu kurtarıyor.

        Yan komşular Bahattin ve Şaduman cephesinde de sular bir türlü durulmuyor. Seksi ve güzel Valeri’yi kendi evine transfer etmeyi kafaya takmış olan Bahattin, kendi hizmetçileri Hidayet ile Erman’ın aralarını yapmak için bahçede bir mangal partisi düzenliyor. Ama bütün komşular aynı partiye doluşunca, işler hiç de planladığı gibi gitmiyor.

        Diğer yan komşular, modern çiftimiz Onur ve Deren, Kuzular’a karşı “site içi ittifak arayışına” girişiyorlar ve Bahattin-Şaduman çiftini kendi yanlarına çekmek için onlar’la yakınlaşmak istiyorlar; ama bir kez daha bu planları kendi ellerinde patlıyor.

        REKLAM

        TÜRK MALI OYUNCULARI

        Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül ve Buse Narcı’yı bir araya getiren proje, uluslararası standartlardaki çekim kalitesi ile yeniden milyonlarca kişinin gönlüne taht kurmaya hazırlanıyor.

        ERMAN KUZU (ŞAFAK SEZER)

        Emekli postacı, yeni özel halk otobüsü şoförüdür. Eski eşi Abiye'den ayrılmış, dul ve iki çocuk babasıdır. Oldukça vatansever, sözünün eri olan Erman, dürüstlüğe de büyük önem verir. Örf ve adetlerin uygulanması konusunda hassas yüzde yüz Türk Malı bir Aadolu Delikanlısıdır.

        BAKİYE ÇEKİRDEK (HASİBE EREN)

        Eskiden süper market kasiyerliği yapan hiç evlenmemiş Bakiye, şimdi dünyanın en tembel ama tatlı dadısıdır. Hayalinde zengin bir koca bulmak ve anne olmak olan Bakiye; popüler kültür konusunda hakim olduğunu düşünen, neşeli, enerjih, komik, rengarenk bir kadın.

        BAHATTİN SÜMBÜL (MEHMET ALİ ERBİL)

        80'li yıllarda, ünlü bir piyanist şantörken, sosyetik ailelerin birinin kızı ile evlenerek iç güveyi olan Bahattin; kayın pederinin fabrikasındaki işinden emekli olunca evde karısıyla vakit geçirmekten bıkar. Çapkın, komik özellikle de çok talihsizdir.

        REKLAM

        ŞADUMMAN SÜMBÜK (NERGİS KUMBASAR)

        Geçmişte sosyetenin en gözde kızlarınan biri olan Şaduman; zengin bir aileden geldiği için hiç çalışmamıştır. Her daim havalı ve bakımlı olan Şaduman'ın kötü sesine rağmen en büyük hevesi bir diva olmaktır. Kocası Bahattin'in çapkınlıklılarını yakalayıp cezalandırmaksa bir diğer hobisi olmuştur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ