Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)MALATYA'da, kentin turizm ve yemek kültürünü tanıtma amacıyla kurulan Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından 1921 Mart tarihleri arasında 'Kayısı Çiçeği Şenliği' düzenlenecek.

        Yeni kurulan Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından 1921 Mart tarihleri arasında 'Kayısı Çiçeği Şenliği' etkinliği düzenlenecek. Kentin tanıtımının bu şekilde farklı bir boyutu ile ele alınacağını belirten Dernek Başkanı Zeki Saygı, Malatya'nın mutfak değerlerinin yanı sıra turizmi ve tanıtımını yapmayı amaçladıklarını söyledi. Saygı, 'Hayat çiçek açıyor' sloganı ile bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri şenlikle ilgili olarak, "Mutfağımızın farkındalığı ve tanıtımı için sınırlı sayıda çok önemli şefler ve mutfak yazarlarımız konuk olarak gelecek. Onlarla çalışmalar yaparak paylaşımlar yapacağız" diye konuştu. DHA-Genel Türkiye-Malatya Taha AYHAN

        2021-03-18 14:31:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler