Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre belediye Başkanı Semih Balaban, Bağyolu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
        Mahalle ziyaretlerini sürdüren Yunusemre Belediyesi Başkanı Semih Balaban, Bağyolu Mahalle Muhtarı Ümit Çimensel ve mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyarete Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen de katıldı.
        Başkan Balaban, toplantıda Yunusemre Belediyesi’nin Bağyolu Mahallesi’nde sosyal alanlardan çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Balaban, iletilen konuların ivedilikle yerine getirilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
        Toplantının ardından Başkan Balaban ve Muhtar Çimensel, mahallede devam eden çalışmalar ile planlanan projelerin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Teknik ekiplerden bilgi alan Başkan Balaban, Bağyolu Mahallesi’nin ihtiyaçlarının öncelik sırasına göre kısa sürede karşılanacağını ifade etti.
        Mahallelerin gelişimi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Balaban, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler