Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen okullar arası spor turnuvaları büyük bir coşku ve heyecanla başladı.
        Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvalar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ın ruhuna yakışır görüntülere sahne oldu. Dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve fairplay duygularının ön planda olduğu müsabakalarda öğrenciler hem spor yapmanın mutluluğunu yaşadı hem de unutulmaz anlar biriktirdi.
        Turnuvaların açılışı ilkokullar arası futbol karşılaşmasıyla gerçekleştirildi. Büyük heyecana sahne olan ilk maçta Sığırtmaçlı İlkokulu ile Kızılçukur İlkokulu karşı karşıya geldi. Sahada sergilenen mücadele, azim ve enerji izleyenlerden büyük alkış aldı.
        Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, turnuvaların önümüzdeki günlerde farklı branşlarda devam edeceğini belirterek, "İlçemizde 23 Nisan coşkusunu sahalara taşıyoruz. Çocuklarımız sporun birleştirici gücü sayesinde hem yarışacak hem de kaynaşacak. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
        Turnuvaların hafta boyunca farklı branşlarda yapılacak müsabakalarla devam edeceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler