Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçen ay çıkan orman yangınında evleri zarar görenlere eşya desteğinde bulundu.

        Saruhanlı ilçesinde 24 Temmuz'da başlayan yangın nedeniyle evleri zarar gören ve AFAD'ın konteynerlerine yerleştirilen Sarısığırlı Mahallesi sakinlerine halı, buzdolabı, çekyat, ocak ve benzeri eşyalar verildi.

        Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak geçen hafta içinde yangında telef olan küçükbaş hayvanların zararının karşılandığını ve aileye teslim edildiğini belirterek, mağdur ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

        Saruhanlı ilçesi Hatıplar Mahallesi'nde 24 Temmuz'da çıkan orman yangını 25 Temmuz'da kontrol altına alınmış, Sarısığırlı Mahallesi tahliye edilmiş, 14 ev ile 3 dam yanmıştı. Orman yangınına neden olduğu iddiasıyla bir kişi tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler