Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Manisa'nın ilçelerinde esnafı ziyaret etti, partisinin ilçe başkanlığının açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

        Akhisar ilçesinde, partisinin Belediye Başkan adayı Alican Lopoğlu ile esnaf ziyareti yapan Özdağ, seçimlerde destek istedi.

        Özdağ, Ege Bölgesi ile Ankara'da partisine yoğun bir teveccüh olduğunu belirterek, oylarını her geçen gün artırdıklarını ifade etti.

        Daha sonra Salihli ilçesine geçen Özdağ, Zafer Partisi'nin ilçe başkanlığının açılış törenine katıldı. Özdağ burada gençlerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

        Özdağ, Turgutlu ilçesindeki seçim çalışmaları kapsamında ise Atatürk Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

        Kuyumcular Çarşısı'nda açıklama yapan Özdağ, "Uyuşturucu büyük bir tehlike. Her geçen gün daha fazla yayılıyor. Uyuşturucuyla mücadele için söz veriyorum, ben gelip denetleyeceğim. Zabıtaya uyuşturucuya karşı istihbarat eğitimi vereceğiz ve toplanan istihbaratı da emniyetle paylaşacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler