Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bir parkta ağır yaralı halde bulunan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'ndaki Fatih Parkı'nda devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, park içindeki heykelin altında bir kişinin kanlar içinde hareketsiz yattığını fark etti.

        İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Doğan (32), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Doğan'ın cenazesi, incelemelerin ardından otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler