Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Ömerli Belediyesi ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürüyor.

        Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini yaşamak adına ilçedeki vatandaşları evlerinde ziyaret ettiğini belirtti.

        Altındağ, şunları kaydetti:

        "Ömerli Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzuru ve refahını sorumluluklarımız dahilinde gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ramazan boyunca Ömerli Kaymakamlığımızla istişareli bir şekilde kazanlarda hazırladığımız sıcak yemekler ekipler tarafından araçlarla iftar öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Ramazan yardımlaşma, dayanışma ayıdır. Diğer aylarda olduğu gibi ramazanda da vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek oluyoruz. Evlerine yemek götürüyor, yardım kolileri ulaştırıyoruz. Ömerli Belediyesi olarak kurduğumuz ekiplerle hijyenik ortamlarda hazırlanan yemekleri özenle paketleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine ulaştırıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler