Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Maske zorunluluğu kapalı alanlarda ve okullarda kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kritik açıklama! Maske takma yasağı ne zaman bitiyor?

        Hayatımızın bir parçası haline gelen maske, korona virüs tedbirlerinin esnetilmesiyle maske zorunluluğu kalkıyor mu sorusunu beraberinde getirdi. Milyonlarca vatandaş maske yasağı kalktı mı sorusunun cevabını araştırıyor. Gözler Bilim Kurulu'ndan çıkacak kararlara çevrildi. Peki kısıtlamalar ve maske yasağı kalkacak mı? Maske zorunluğu kalkıyor mu? Yeni normalimiz ne olacak? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

        BAKAN KOCA'YA SORULDU: MASKE YASAĞI KALKACAK MI?

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilim Kurulu'nda maske başta olmak üzere birçok konuyu ele alacağız. "Salgın bitiyor, aşıya ihtiyaç yok" gibi düşünmemeliyiz." dedi.

        REKLAM

        MASKE YASAĞI KALKTI MI? GÖZLER BİLİM KURULU TOPLANTISINDA

        Bakan Koca sosyal medya hesabından, "Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını 2 Mart'ta yapmıştı. Salgınla mücadele tarihine geçecek o toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. BU TOPLANTININ GÜNÜ, 27 NİSAN ÇARŞAMBA OLARAK DEĞİŞTİ" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ