Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında, nereli? - MasterChef Barbaros Yoloğlu biyografisi

        MasterChef Türkiye 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu bu akşam şampiyonluk için yarışacak. Yemekteki teknik başarısıyla her zaman jüri üyesinin dikkatini çeken Barbaros bu akşam MasterChef olabilmek için tüm hünerlerini sergileyecek. Peki, Barbaros Yoloğlu kimdir? İşte, MasterChef Barbaros hakkında haberimizde...

        MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

        26 yaşındaki Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapıyor. Samsun'un Alaçam ilçesinde doğan Barbaros Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı Spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

        2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için MasterChef'e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, bu sezonun 16 yarışmacısından biri olmuştur.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ