Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mauro Icardi Galatasaray için servetten vazgeçmiş! - Galatasaray GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        İspanyol Mundo Deportivo, Icardi'nin Galatasaray'a geliş macerasını gündeme taşıdı.

        2

        Bernard Scotti'nin Arjantin basınını kaynak göstererek verdiği haberde, Icardi'nin yeniden futbol oynamak için büyük bir özveride bulunduğu hatırlatıldı. Haberin içeriğinde şu detaylar yer aldı:

        3

        "Icardi transfer pazarının tartışmalı isimlerinden biriydi. PSG'nin Hocası Christophe Galtier takıma geldiğinden beri tamamen gözden çıkartılan bir oyuncu haline geldi."

        4

        "Bu nedenle bir takım bulması gerekiyordu. Buldu ve Türkiye'ye gitti. Şimdi partneri Wanda Nara ile sürdürmeye çalıştıkları yaşam standartlarını oraya taşıyorlar."

        5

        TÜRKİYE'DE YAŞAM DAHA UCUZ

        Arjantinli gazeteci Augusto Tartufoli bu transfer hakkında çok ilginç bilgileri ortaya koyarken şöyle devam etti:

        6

        "Bu bilgilere göre Mauro yılda 10 milyon euro kazanıyordu. Türkiye'de kendisine bu tutarı ödeyemediler. Katarlılar maaşın sadece 6 milyon eurosunu ödeyeceklerini söylediler."

        7

        "Geriye 4 milyon euro kalıyordu. Ancak Türkler ona fazladan sadece 750 bin euro yani ayda 60 bin euro verebileceklerini söylediler. Çünkü Türkiye'de yaşamak o kadar pahalı değil."

        8

        AYLIK GİDERİ 400-500 BİN EURO

        "Gerçek şu ki Mauro şimdi yılda 10 milyon euro yerine 6.75 milyon euro kazanacak. Arjantinli çiftin yaşamak için aylık giderlerinin 400-500 bin euro olduğunu göz önünde bulundurmak lazım."

        9

        "Çevresi bu paranın Milano'daki eve, çocuklarının uluslararası okul eğitimlerine ve diğer masraflar için harcandığını söylüyor. W.Nara, İstanbul ve ülkesi arasında seyahat konusunda sıkıntı yaşasa da bunu aşmaya çalışacak."

        10

        Bu tablo Icardi'nin 3 milyon 250 bin euro (60 milyon TL) feda ettiğini gösteriyor.

        11
        Haberi Hazırlayan: Oğuzhan Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ