Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 'Firar', bu akşam Star TV'de başlıyor

        Daha önce Cansu Dere’yle Mehmet Akif Alakurt’un başrollerini paylaştığı Sıla’ya da ev sahipliği yapan Mardin’deki konağın çekim mekânları arasında olduğu “Firar” ekran yolculuğuna bu akşam başlıyor.

        Caner Cindoruk, İsmail Hacıoğlu, Ece Çeşmioğlu ve Engin Şenkan’ı başrollerinde izleyeceğimiz dizinin senaryosu Ozan Yurdakul’un imzasını taşıyor. Cemal Şan’ın yönettiği dizinin ilk bölümünün özetine gelince:

        Bahtiyanlar, Mardin’in en güçlü ve zengin aşiretlerinden biridir. Zenginlikleri yasadışı yollara dayanan ailenin şehir dışındaki büyük çiftliğinde büyük kumar oyunları dönmektedir. Nadir, Aziz Bahtiyan’ın bazen ailesinden bile çok güvendiği en has adamıdır. Kudret ve kız kardeşi Bahar, Aziz’in tek oğlu Civan Bahtiyan aracılığıyla büyük kumar oyunu için İstanbul’dan Mardin’e gelirler. Bahar daha ilk anda Nadir’in dikkatini çeker. Kumar oyununda yaptığı hile anlaşılınca artık Kudret için Bahtiyanlar’dan hiçbir kaçış yolu yoktur. Her şeyden habersiz Bahar da sadece abisinin yanında olduğu için hayatının en büyük bedelini ödemek üzerededir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ