Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Meghan Markle'ı sildi mi? Kraliçe'den imalı paylaşım! - Haberler
        1

        2020 yılına girmemize sayılı günler kala İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, geleneksel Noel mesajı nedeniyle kameralar karşısına geçti.

        2

        Noel günü yani 25 Aralık Çarşamba yayınlanacak mesajda Kraliçe, 2019 yılında yaşanılan zorlukları ele aldı. Oğlu Prens Andrew'ün skandalları nedeniyle görevinden ayrılması ve İngiltere'de Brexit krizi ile meşgul olan Kraliçe, 'küçük adımlar'la zorlukların üstesinden gelebilecekleri mesajını iletti.

        3

        Ancak Kraliçe'nin yeni yıl mesajından çok fotoğraf çektirdiği çalışma masası dikkat çekti.

        4

        Kraliçe II. Elizabeth'in masasında eşi Prens Philip, oğlu Prens Charles ile eşi Camilla, babası Kral George, Prens William ve eşi Kate Middleton ile çocukları Charlotte, Louis ve George'un fotoğrafları yer aldı.

        5

        Her yıl masa başında poz veren Kraliçe, bu sene Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ile Meghan Markle'ın fotoğrafına yer vermedi.

        6

        Meghan Markle, Prens Harry ve oğulları Arcie'nin fotoğrafının masada yer almaması pek çok soru işaretini beraberinde getirdi.

        7

        Prens Hary ve Markle, oğulları Arhie'yi de alarak Noel tatilini geçirmek üzere Kanada'ya gitmişti.

        8

        Hatta çiftin tatillerini uzatma kararı aldığı basında yer edinmişti. Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğulları Archie'nin ilk Noel'ini Kraliçe Elizabeth ile birlikte Sandringham’da geçirmemesinin Kraliçe'yi kırabileceği ifade edilmişti.

        9

        İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Kraliçe Elizabeth, Noel'i Kraliyet Ailesi ile geçirmeyi tercih etmeyen Meghan Markle ve Prens Harry'e fotoğrafla mesaj verdi.

        10

        Prens Harry ve Meghan Markle, geçtiğimiz aylarda Kensington Sarayı'ndan taşınma kararı almış ve Windsor’daki Frogmore Kır Evi'ne yerleşmişti.

        11

        Prens Harry ile ağabeyi Prens William arasında gerginlik yaşandığı da iddia edilmişti.

        12

        Geçtiğimiz yıl paylaşılan Noel fotoğrafında Kraliçe, masasında Meghan Markle ve Prens Harry'nin fotoğraflarına yer vermişti.

        22
        23

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ