Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'dan Yasmin Erbil'e destek! - Günün Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Mehmet Ali Erbil (64), geçtiğimiz akşam ağabeyi Mustafa Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve arkadaş grubu ile birlikte Karaköy'deki bir mekanda görüntülendi.

        2

        "2021 YILI KÖTÜ GEÇTİ"

        Basın mensuplarına poz veren Erbil ve yakın dostları, ardından muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mehmet Ali Erbil, "Sevdiklerim ile erken yılbaşı yemeğine geldim." dedi.

        Muhabirlerin, "2021 sizin için nasıl geçti?" sorusuna yanıt veren Erbil, "Kötü geçti tabii ki. Ülkeler adına da kötü geçti. İnşallah 2022 bizim için güzel olur." ifadelerini kullandı.

        3

        "KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ"

        Ünlü şovmen, "2021'de keşke bu olmasaydı' dediğiniz, düzeltmek istediğiniz bir olay var mı?" sorusuna ise gülerek, "Yok yok, ben anlıyorum sizin ne demek istediğinizi." yanıtını verdi.

        Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile yaşadığı 'taciz' olayı ile ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, "Şimdi dava süreci var, benim bir şey demem doğru olmaz. Dava devam ediyor." açıklamasını yaptı.

        4

        "BİZİM MASAYA DALDILAR!"

        Geçtiğimiz haftalarda Tarabya'da bir mekanda kendisine saldırılması hatırlatılınca ünlü isim, "Yan masamızda içen sarhoşların bir anda yaptıkları bir durumdu, yoksa bizlik bir olay yoktu. Olay bitti, onlar ülkelerine döndü. Yabancıydı onlar ama biz davamızı açtık. Bana fiziki bir darp durumu olmadı. Birdenbire delirdi adamlar, kendi aralarında tartışırken bir anda bizim masaya daldılar." diye konuştu.

        5

        "ALİ SADİ ÇOK SAKİN"

        Tuğba Coşkun ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sadi'nin boyuna takılan Mehmet Ali Erbil, "Oğlumun boyu da uzadı iyice. Benim gibi hareketli biri değil, çok sakin biri kendisi." dedi.

        6

        "BU KONU HAKKINDA KONUŞAMAM"

        Erbil'e, Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz hakkında açıklamalarda bulunan Hülya Avşar'ın tartışma yaratan, "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız." sözleri de soruldu.

        Konuyla ilgili kaçamak yanıtlar veren ünlü isim, "Hülya'yı çok seviyorum, bu yüzden bunun hakkında konuşamam." demekle yetindi.

        7

        "NE VARMIŞ YASMİN'İN KIYAFETLERİNDE!"

        Erbil, kızı Yasmin Erbil'in kıyafetlerinin çok konuşulması sorulunca ise, "Genç kız onlar, her genç kız öyle fotoğraflar çekiliyor." dedi.

        Bu soru üzerine hemen araya giren Kumbasar, "Bir dakika, Yasmin dediniz. Bana da sorun. Ne varmış kıyafetlerinde? Hiçbir şey yok kıyafetlerinde. O yüzden fikrini sormanıza gerek yok." ifadelerini kullandı.

        8

        "BABAM GÜZELLİĞİNİ HERKESE GÖSTERMENE GEREK YOK' DİYOR"

        Yasmin Erbil, daha önce, "Sosyal medya hesabınızda fotoğraf paylaşmanıza babanız ne diyor?" sorusuna, "Babam ‘Zaten çok güzelsin, bunu herkese göstermene bu kadar gerek yok’ diyor ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki herkes fotoğraflarını paylaşıyor. Paylaşan ben olduğum için fazlasıyla dikkat çekiyor." yanıtını vermişti.

        9

        YASMİN ERBİL HAKKINDA

        Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 1989-1996 yılları arasında evli kaldığı Nergis Kumbasar ile birlikteliğinden dünyaya geldi. 2 Aralık 1995 doğumlu olan Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim gördü.

        10

        Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek, oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemekte. 2018 yılında vizyona giren "Dünyanın En Güzel Kokusu 2" filmiyle oyunculuğa adım atan, Yasmin Erbil en son geçtiğimiz yıllarda magazin programı sunuculuğu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ